İçeriğe geç

Abonman Kart Nasıl Kullanılır

Abonman kart nasıl çalışır?

Abonman öğrenci kartıyla, aynı araçta ve aynı istasyonda ilk ve ikinci yolculuk arasında 30 dakika izin verilir. İkinci biniş 30 dakika içinde gerçekleşirse, abonelik başvurusu kullanılamaz. Aylık öğrenci abonelik kartı, satın alma tarihinden itibaren, takip eden ayın aynı gününde saat 23:00’te geçerlidir.

Abonman kaç kere basılır?

Bir Abonman Kart, bir ay içinde en fazla bir kez yeniden doldurulabilir. Daha önce yeniden doldurulmuş yeni bir Istanbulkarts aboneliğini yeniden doldurmak için, aboneliğin son kullanma tarihinin 5 günden az ve 35 krediden az olması gerekir. Yeniden doldurma için her iki koşulun da karşılanması gerekir.

Abonman kart aylık mı?

Aylık Abonelik ANKARAKARTI’da bakiye yüklemede olduğu gibi, aylık 60 TL ücret karşılığında aynı anda 200 seyahatlik (seyahat ünitesi sayısı 0,30 kuruş) abonelik yükleme hakkı yüklenir. Zaten indirimli ANKARAKART öğrenci kartına sahip olanlar, bu kartı aylık abonelikli öğrenci kartı olarak da kullanabilirler.

Kocaeli abonman kontör nedir?

İndirimli abonelik kartları; 60 yaş üstü öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar tarafından kullanılabilen ve mevcut indirimli kart gibi abonelik işlevleri ve kredi yüklemesi yapabilen kartlardır. Kimler faydalanabilir? 60 yaş üstü öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar abonelik indirim kartı uygulamasından faydalanabilir.

Abonman kart kaç TL 2024?

Öğrencilerin aylık abonelik bedeli 250 TL’den 282,5 TL’ye, Mavi Kart bedeli 1.389 TL’den 1.569 TL’ye, Öğrenci Kartı 250 TL’den 282,5 TL’ye, Sosyal Kart ise 864 TL’den 976 TL,3 TL’ye yükselecek.

Öğrenci abonmanı kaç biniş?

KART TİPİKART FEEVİSA ÖĞRENCİ ABONE KARTI (AYDA 150 SEFER)40,00 TL250 TLTAM ABONE KARTI (AYDA 150 SEFER)55,00 TL710 TLTAM ABONE KARTI (AYDA 30 SEFER)55,00 TL435 TL

Abonman sonraki aya devrediyor mu?

Bu nedenle abonelik uygulamasından yararlanan vatandaşlarımız başvuru koşullarını kabul etmiş sayılır. Abonelik koşulları gereği ücret iadesi veya seyahatlerin bir sonraki aya aktarılması mümkün değildir.

Abonman art arda kullanılır mı?

Kartınız ne olursa olsun, ikinci kez kullanırsanız, o bağlantı için sivil ücret tahsil edilecektir. Aboneliğiniz varsa ve kartınızda aboneliğiniz dışında para yoksa, basılmayacaktır.

Abonman günü bitmeden yenilenir mi?

Evet, aylık faturanızı süresi dolmadan yenileyebilirsiniz. Bu işlem, kullanım sürenizin dolmasını beklemeden yeni bir aylık fatura satın almanızı sağlar.

30 yaş üstü öğrenci abonman ne kadar?

Bu yeni düzenleme, 30 yaş üstü öğrencilerin toplu taşıma için ödemek zorunda olduğu ücretleri değiştiriyor. Tam bilet kullanıcılarına kıyasla %10 indirim varken, aylık abonelik ücretlerinde %82 indirim var. Bu, 30 yaş üstü öğrencilerin toplu taşımayı kullanmak için 18 lira ödemesi gerektiği anlamına geliyor.

Yetişkin abonman kaç TL Bursa?

Yeni düzenlemeyle Metro Tam Pansiyon 2 uygulamasına geçiliyor.

Abonman kaç yaşına kadar?

Yaş kriterinin kaldırılması EGO Yönetim Kurulu kararıyla onaylanırken, indirimli sezonluk biletten faydalanmada 27 yaş sınırı, UKOME toplantısının ardından resmen kaldırılacak.

Kocaeli abonman kaç basım?

Abonman indirim kartında bir kredi 0,25 kuruşa denk geliyor. Şehir içi hatlarda bir baskı için 13 kredi düşülüyor. Abone indirim kartı olan şehir içi hatlardaki öğrenciler; 60 yaş üstü öğretmenler 3,25 TL’ye seyahat edebiliyor, abonelik indirim kartını tercih etmeyen indirimli kart sahipleri ise 5,50 TL’ye seyahat edebiliyor.

Kocaeli öğrenci kartı kaç TL?

TAM 20 TL, ÖĞRENCİ 14 TL. İndirimli şehir fiyatları (öğrenci, öğretmen ve 60 yaş üstü) da 9 TL’den 14 TL’ye çıkarıldı. Abonelik indirimli fiyatları ise 7,75 oldu.

Kocaeli abonmanı nereden doldurulur?

Paket ücretleri nasıl olacak? Aylık indirimli abonelik uygulamasında sunulan paketler; İl genelindeki 992 Kocaelikart dolum bayilerinden ve İzmit, Gebze ve Gölcük’teki seyahat kartı ofislerinden nakit olarak doldurulabilir. Akaryakıt istasyonu bayilerinin adres ve konum bilgileri e-komobil uygulaması üzerinden alınabilir.

Abonman günü bitmeden yenilenir mi?

Evet, aylık faturanızı süresi dolmadan yenileyebilirsiniz. Bu işlem, kullanım sürenizin dolmasını beklemeden yeni bir aylık fatura satın almanızı sağlar.

Abonman kart sınırsız mı?

Abonelik; KONYAKART kullanıcılarının, kurulumdan itibaren 30 gün boyunca toplu taşıma araçlarından sınırsız faydalanmalarını sağlayan bir seçenektir.

Abonman ile nelere binilir?

3. Abonelik uygulaması EGO, özel halk otobüsleri (ÖHO), özel toplu taşıma araçları (ÖTA), metro, Ankaray ve Teleferik’te geçerlidir (tam Ankarakart ücreti 3,25 TL, öğrenci Ankarakart ücreti 1,75 TL).

Öğrenci aylık abonman nasıl yapılır?

Öğrenci abonelik başvurularında yeni dönem. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) öğrenci dostu uygulamalarından biri olan toplu taşıma araçlarına yönelik öğrenci abonelik işlemleri artık web sitesi ve EGO Cep’te uygulaması üzerinden online olarak yapılabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir