İçeriğe geç

Regular Kalıp Ceket Ne Demek

Regular ceket ne demek?

Standart bir kesim olan Regular fit, slim fit kadar sıkı değildir, ancak loose fit kadar da salaş durmaz. Regular fit ürünler, tişört, gömlek ve pantolon gibi birçok üründe kesim türü olarak da kullanılabilir. Regular fit ürünler, loose fit ile slim fit arasında bir kesim türüdür.

Regular kalıp hangi beden?

Regular fit pantolonlar normal bel ölçüsüne sahip, kalçayı çok fazla vurgulamayan ve belden bacağa doğru düz olan pantolonlardır. Günümüzde birçok kombinde kullanılan pantolon kalıpları olduğunu söyleyebiliriz.

Basic kalıp ceket ne demek?

Giysiler temel bir desene ve sade ve rahat bir kesime sahiptir. Bu desen genellikle tişört, gömlek ve ceket gibi ürünlerde görülür. Bir giyim ürünü farklı stillerle kombinlenebilen sade bir tasarıma sahip olduğunda temel olarak adlandırılır.

Tam kalıp ceket ne demek?

Slim fit veya vücudu saran kesim, vücuda tam oturan bir kalıbı ifade eder. Slim fit kıyafetlerin kol, kalça, bacak ve bel kısımları akmaz; aksine kumaş ve dikiş tekniği sayesinde vücuda sıkıca yapışır.

Regular mı slim fit mi?

Regular fit pantolonlar: Daha geniş ve daha rahat kesimlidir. Bacaklarda ve kalçalarda daha fazla hareket özgürlüğü sunar. Slim fit pantolonlar: Daha dar ve vücuda daha yakın kesimlidir. Bacaklara ve kalçalara tam oturur ve daha ince bir silüet oluşturur.

Regular fit ne anlama gelir?

Regular fit kıyafetler arasındaki fark nedir? Regular fit, bir giysinin normal bedenlerde yapılması anlamına gelir. Vücudunuzun standart ölçülerine göre uyarlandığı için rahat ve keyifli bir giyim deneyimi sunar.

Regular geniş kalıp mı?

REGULAR FIT Bu tasarım, bel, bacak arası ve bacaklarda rahat kesimi sayesinde bol miktarda alan sunar, ancak asla bol, büyük veya bol görünmez.

Regular Kaç Beden?

Standart bedenler genellikle 36 ile 42 (XS – XL) arası olarak kabul edilir. Bu bedenlerin dışındaki kıyafetler büyük beden olarak satılır.

165 boy 70 kilo kaç beden giyer?

Beden Tablosu ve Desen BilgileriAĞIRLIKAĞIRLIKBEDEN65-75 KG160-179 CMS / 4665-75 KG180-190 CMS / 4876-80 KG165-185 CMS / 4876-80 KG186-195 CMM / 5013 satır daha

Kaç çeşit ceket vardır?

Ceket modelleri ve fiyatlarıBlazer ceket.Deri ceket.Casual ceket.Klasik ceket.Denim ceket.

Regular mı Comfort mu?

Regular Fit’te vücudunuza biraz daha rahat oturduğunu göreceksiniz. Comfort Fit’te ise tam bir rahatlık ve dolgunluk hissedeceksiniz. Gömleğin kalıbı yukarıda, gömleğe tıklandığında açılan ayrı bir sayfanın sağ tarafındaki “Özellikler” bölümünde belirtilmiştir.

Skinny kalıp ceket ne demek?

Skinny fit, vücudunuzun her kıvrımını gösterecek kadar dar kesimleri ifade eder. Bu kesime sahip kıyafetler iyi oturan bir yapı ile karakterize edilir. Bu nedenle, vücuda rahat bir uyum sağlamak için genellikle esnek ve elastik kumaşlardan yapılır.

Ceket bedenimi nasıl öğrenirim?

Ceket bedeninizi belirleyen ölçü göğüs ölçünüzdür. Bel ölçünüz giydiğiniz ceketin uzunluğunu belirler. Göğüs ölçünüzü ölçün 2.

60 beden ceket hangi bedendir?

Erkek bedeninin hesaplanması: Beden UzunlukXL56 58179–187 cm 180–188 cmXXL60 62181–189 cm 181–189 cm3

Regular kalıp esnek mi?

Normal kesim, giysinin bel, göğüs ve kollarda doğal bir şekilde oturmasını sağlar. Hareketi kısıtlamaz veya büyük beden bir kesim gibi çok bol bırakmaz. Vücut hatlarınızı daha belirgin hale getirirken, aynı zamanda rahatça hareket etmenizi sağlar.

Regular tarz ne demek?

Regular, hemen hemen her yaş ve vücut tipine uygun, klasik tasarımlı bir giyim tarzıdır. Bu giyimin avantajlarından biri de moda trendlerinden bağımsız olarak giyilebilmesidir. Özellikle iş ortamında profesyonel ve şık bir görünüm için tercih edilen bir tarzdır.

Kaç çeşit ceket vardır?

Ceket modelleri ve fiyatlarıBlazer ceket.Deri ceket.Casual ceket.Klasik ceket.Denim ceket.

Regular mı Comfort mu?

Regular Fit’te vücudunuza biraz daha rahat oturduğunu göreceksiniz. Comfort Fit’te ise tam bir rahatlık ve dolgunluk hissedeceksiniz. Gömleğin kalıbı yukarıda, gömleğe tıklandığında açılan ayrı bir sayfanın sağ tarafındaki “Özellikler” bölümünde belirtilmiştir.

Regular paça ne demek?

Regular tapered pantolonlar daha düz bir kesimle başlar, bacakta hafifçe daralır ve paçalarda daha dar bir yapıya sahiptir. Bu modeller hem kadınlar hem de erkekler için şık ve rahat bir seçenek sunar. İş hayatında, günlük kullanımda ve özel günlerde tercih edilebilir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Ctrl F5 Nedir Ne Işe Yarar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir