İçeriğe geç

Kaymakam Oğuzhan Akman Kimdir

Oğuzhan Akman kimdir?

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 07.02.2022 tarih ve 22181 sayılı onayı ile ilçemizin Kaymakam Yardımcısı olarak atanan Kaymakamımız Sayın Oğuzhan AKMAN,

Kaymakam Ömer Faruk Canpolat kimdir?

Kimdir? Erzurum doğumlu olan kaymakamımız, ilk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamlamış olup, 2012 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur.

Furkan Alpay Kaymakam kimdir?

İlk ve orta öğrenimini Bursa’nın İnegöl ilçesinde tamamladı. 2019 yılında Ankara Üniversitesi Maliye Fakültesi Siyaset Bilimi Bölümü’nden not ortalaması birincisi olarak mezun oldu. 2024 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Ekonomisi Anabilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamladı.

Burak Öz Kaymakam kimdir?

Kaymakam Piraziz 1991 yılında Ankara’da doğan Kaymakamımız Burak ÖZ, ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 2016 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 2017 yılında Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kurdu ve 2020 yılında mezun oldu.

Kaymakam Fatih Çobanoğlu kimdir?

1978 yılında Manisa’nın Alaşehir ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Alaşehir’de okudu. Lise öğrenimini Manisa Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne girdi. 1999 yılında Kamu Yönetimi Fakültesi’nden mezun oldu.

Burhan Şaik Canpolat kimdir?

Burhan Şaik Canbolat Kimdir? Yaklaşık 20 yıl 1. ligde voleybol oynayan başarılı teknik direktör Burhan Şaik Canbolat, 15 yıl İl Bank’ta teknik direktörlük yaptı. İl Bank’taki görevinin ardından Kazak Altay takımında teknik direktör olarak görev yaptı.

Kaymakamın görevleri nelerdir?

Kaymakamlar, ilçedeki hükümet dairelerini, kurumları, özel işletmeleri, belediye ve köy yönetimlerini ve bunlara bağlı kuruluşları denetlemek ve kontrol etmekle görevlidir. Kaymakam, ilçede çalışan görevlilerden ve ilçe idari teşkilatından sorumludur.

Kaymakam Ömer Kalaylı kimdir?

Kaymakamımız Ömer KALAYLI, 1979 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Ayhan Kalaycıoğlu Kaymakam nereli?

1986 yılında Ankara’da doğdu.

Kaymakam Murat Eren kimdir?

İlk, orta ve lise öğrenimini Tekirdağ Cafer Tayyar İlkokulu, Tekirdağ 50. Yıl Ortaokulu ve Tekirdağ Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümü’nde tamamlayan Murat EREN, 1999 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2011 yılında Yerel Yönetimler alanında yüksek lisansını tamamladı.

Türkiye’nin en genç kaymakamı kimdir?

Kaymakam Muhammet GÜZEL 1993 yılında Konya’da doğdu.

Zeliha Uz Kaymakam nereli?

Zeliha Uz: Afyon Dazkırı’nın ilk kadın kaymakamı. Sosyal medyayı aktif kullananlardan.

Turan Erdoğan Kaymakam nereli?

Eğitime özel bir önem verdim. Çünkü bir önceki slaytta da gördüğünüz gibi Altınpınar, Emirler, Soğulca, Haymana, Ardahan HANAK gibi bir köyde doğdum. Lisedeyken her gün 3-4 kilometre yürüyordum, yani eğitim, eğitim, eğitim her şey demek.

Canpolat nereli?

Canpolat ailesi Canpolat aşiretinden gelmektedir. Canpolat aşireti Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya arasında bulunan bir aşirettir.

Konya Kulu Kaymakamı kimdir?

Erzincan’ın Refahiye ilçe kaymakamlığı tarafından 2023 yılı mülki idare amirleri atama kararnamesi ile Kulu ilçe kaymakamlığımıza atanan Ömer Faruk CANPOLAT bey görevine başladı. Kaymakamımız bey CANPOLAT kurum amirleri tarafından karşılandı.

Erzincan Refahiye Kaymakamı kim?

İLÇE VALİMİZ HATİCE BAYAR ÖZDEMİR BULGURÇAYIRI JANDARMA KURULU’NU ZİYARET ETTİ. Kaymakamımız Hatice BAYAR ÖZDEMİR, İlçe Jandarma Komutanımız J. Lt.

Mehmet Canpolat hangi parti?

Adalet ve Kalkınma PartisiMehmet Canpolat / Parti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Düz Saçlı Escort